MuKi urakoi viikonloppuna niin koti- kuin ulkomaillakin

9.3.2018


Alkava viikonloppu on täynnä MuKi-actionia, kun seuran junnujoukkueet urakoivat ympäri Eurooppaa. Myös kotimaassa on tiedossa tiukkoja pelejä ja pojat saavat painaa täysillä menemään keskellä pahinta influenssa-aaltoa.

Minipojat pakkasivat eilen torstaina kimpsut sekä kampsut ja matkasivat Liettuaan pelaamaan kauden kolmatta BBBL-turnausta. Siauliaissa MuKi kohtaa mm. Moskovan CSKA:n ja Dynamon, joten pojilla on tiedossa mahtavia pelejä.

Kisapoikien C-junnut porhaltavat lauantaina kohti Turkua. Munkkiniemeläiset pelaavat Nunnavuoressa kolmannen SM-alkuturnauksensa ja kapuloita MuKin rattaisiin ovat laittamassa LoKoKoArska ja TuNMKY. MuKin rekordi on tällä hetkellä 3-1 ja lopputurnausta ajatellen pelit Turussa ovat erittäin tärkeitä.

U17-joukkue (-01 synt.) lensi viikonlopuksi Puolaan (Zary) pelaamaan CEYBL:n viimeistä osaturnausta ennen mahdollista liigan lopputurnausta. MuKi voitti ensimmäisessä turnauksessa kaikki neljä otteluaan ja joukkueella on hyvät mahdollisuudet selvitä EYBL:n Superfinaaleihin myöhemmin keväällä.

B-pojat eivät viikonloppuna pelaa SM-ottelua, mutta A-pojilla on lauantaina SM-matsi Munkassa HoNsU:a vastaan. Sarjakolmonen on mielenkiintoinen joukkue ja keskisuomalaiset varmasti haastavat tosiaan kotijoukkueen. Matsi alkaa MYK:ssa klo 12:20. AVK1-ottelu siirrettiin lappeenrantalaisten pyynnöstä, kun he olisivat saaneet vain neljä tervettä pelimiestä otteluun. Uusi ajankohta pelille ilmoitetaan myöhemmin.

Vielä sunnuntaina pelataan M1DB:n viimeinen runkosarjaottelu ja MuKi kohtaa Aalto Basketin Espoossa. Keskiviikkona 14.3. käynnistyvätkin jo sitten kyseisen sarjan pudotuspelit ja MuKin vieraaksi saapuu Jyväskylän Weikot. Ylösheitto tapahtuu klo 19:00 ja runkosarjan tavoin otteluun on vapaa sisäänpääsy.